Telenet

Vanaf 25 oktober zullen de maandelijkse tarieven van vaste abonnementen bij Telenet 1% duurder zijn. Overige abonnementsprijzen blijven ongewijzigd.

Advertentie

We hebben slecht nieuws voor Telenet-klanten om de week mee in te zetten. De telecomoperator kondigde vrijdag via een persmededeling aan dat ze de tarieven voor hun vaste abonnementen met 1,05% gaan opslaan. In de komende weken zullen alle klanten ook persoonlijk van die prijsstijging op de hoogte worden gebracht.

Het gaat hier meer bepaald over alle abonnementsformules met maandelijkse, vaste kosten voor internet, kabeltelevisie, digitale televisie, mobiele en vaste telefonie (en combinaties hiervan). Wat valt buiten de prijsstijging? BASE abonnementen, entertainmentpakketten van Telenet Play, vaste telefonie opties, tarieven volgens verbruik buiten bundel (zowel mobiele als vaste telefonie), installatie & activatiekosten en toepassingen van het sociale tarief. De verhoogde prijzen gaan in vanaf 25 oktober.

Inflatie

Waarom verhoogt Telenet nu precies de prijzen van haar vaste abonnementen? Volgens de telecomoperator is dit een logisch gevolg van de inflatie. Telenet past de prijzen in lijn met de gezondheidsindex ‘om de stabiliteit, kwaliteit en veiligheid van hun producten en dienstverlening te blijven verbeteren’. Het telecombedrijf sluit de persmededeling af met de belofte om in de komende jaren alle klanten een betrouwbaar, stabiel netwerk en kwaliteitsvolle diensten te blijven bieden.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here