WD My Passport SSD

WD heeft een nieuwe SSD My Passport ontwikkeld met een maximum capaciteit van 2TB. De mini schijf past ook perfect in je broekzak.


Western Digital Corp. brengt een nieuwe WD My Passport SSD met een capaciteit tot 2TB op de markt. De SSD heeft een nieuw, gestroomlijnd, compact metalen ontwerp, niet groter dan een hand. Hoge snelheden, dankzij NVMe-technologie, bieden consumenten en zakelijke gebruikers veilige opslag voor en toegang tot hun waardevolle bestanden.

WD My Passport

De nieuwe My Passport SSD stelt consumenten in staat om bestanden bijna twee keer zo snel te verwerken en te verplaatsen in vergelijking tot de vorige versie van de schijf. Zowel op laptop als desktop, thuis, op kantoor of onderweg, kunnen professionals hun gegevens betrouwbaar en snel op deze schijf opslaan en zo hun productiviteit vergroten.

Nieuw ontwerp

De WD My Passport SSD is ontworpen om betrouwbare prestaties en een vleugje luxe te bieden, van binnen en van buiten. Het gedurfde metalen ontwerp is zowel stijlvol als duurzaam. De schijf ligt comfortabel in de hand en past in een broekzak, zodat gebruikers hun content overal mee naartoe kunnen nemen. My Passport SSD is verkrijgbaar in een reeks moderne kleuren, waaronder grijs, blauw, rood en goud, zodat consumenten de schijf kunnen kiezen die het beste bij hun stijl past.


De nieuwe My Passport SSD biedt de technische functies die gebruikers nodig hebben en willen, waaronder:

  • Razendsnelle NVMe-technologie met leessnelheden tot 1050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s.
  • 256-bits AES-hardware versleuteling met wachtwoordfunctie om waardevolle content te beschermen.
  • Schok- en trillingsbestendigheid en valbestendig tot 1,98 m.
  • Meegeleverde software waarmee gemakkelijk back-ups gemaakt kunnen worden op de schijf of een cloudservice-account.
  • USB 3.2 Gen-2-technologie met een USB-C-kabel en een USB-A-adapter.
  • Direct klaar voor gebruik en compatibel met Mac en pc.

Prijs en beschikbaarheid

De SSD is nu te koop in het grijs met 500 GB en 1 TB opslagcapaciteit. Andere kleuren en capaciteiten volgen later dit jaar. De nieuwe schijf heeft een aanbevolen verkoopprijs van respectievelijk € 152,99 voor 500 GB en € 245,99 voor de 1 TB variant. Interesse? Hier kan je de SSD-schijf pre-orderen.

WD My Passport SSD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here