Google onder de loep in Italië

Over de hele wereld blijken gebruikers moeilijkheden te hebben met het versturen van mails en uploaden van bestanden in Google Drive en Gmail.

Advertentie

Ondertussen weet de zoekmachinegigant van het probleem, zo blijkt toch uit dit dashboard. Google geeft aan het probleem te onderzoeken en zal zo snel mogelijk een update geven over de problemen. Intussen gaan ook de cijfers omhoog. Op DownDetector zie je bijvoorbeeld een duidelijke piek in de laatste 24 uur voor Gmail. Geen kat krijgt nog een mail verstuurd.

Net zoals bij het uploaden van bestanden in Drive, lijkt het ook moeizaam te gaan als je een bijlage in je mail wil steken. Ook daar blijft hij constant hangen en kregen we in de meeste gevallen een foutmelding.

Voor wie fan is van een slechtnieuwsshow op donderdagochtend kunnen we ook melden dat Slack problemen heeft. Verschillende gebruikers melden dat er geen nieuwe berichten binnenkomen en dat er problemen zijn bij het aanmelden.

Thuiswerk

Vooral voor thuiswerkers is dit soort errors natuurlijk niet zo handig. Als het van korte duur is, is dat zeker geen ramp. Maar het maakt wel duidelijk hoe afhankelijk we van al die diensten zijn geworden zonder dat we beseffen dat het wel eens kan foutlopen. In ieder geval moeten we het niet meer opblazen dan nodig.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here