Dordrecht, the Netherlands - October 20, 2018: Grocery shop entrance Albert Heijn Dordrecht. Albert Heijn or AH, is the largest supermarket chain in the Netherlands.

Naast de Belgische app begint de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn ook met thuisbezorging vanuit zijn 52 vestigingen.

Advertentie

In 2009 lanceerde de Nederlandse supermarktketen Appie, een smartphone-applicatie waar bezoekers door het complete gamma kunnen browsen, boodschappenlijstjes kunnen opstellen en promo’s kunnen jagen. Tien jaar na de release komt die app ook naar België. Hij is vanaf nu gratis te downloaden in de app store.

Belgische Appie

De Belgische versie van de Albert Heijn-app heeft precies dezelfde functies als de Nederlandse versie. Naast het complete assortiment van de supermarktketen, vind je er ook recepten om kookinspiratie op te doen. Daarnaast kan je ook je digitale bonuskaart aan de app toevoegen. Het scannen van boodschappen in de winkel en het sparen van digitale koopzegels is vooralsnog niet mogelijk. Albert Heijn zou erover denken de optie later wel toe te voegen.


Naast de app begint de supermarktketen ook met thuisbezorging. Via de app of de website kunnen klanten vanaf nu goederen kopen en thuis laten leveren.


Geen velden gevonden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here