Deze week heeft Lenovo zijn allernieuwste ThinkStation voorgesteld die meteen AMD's Ryzen Threadripper Pro aan boord heeft.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Deze week lanceert Lenovo een nieuwe generatie workstations met de ThinkStation P620, het workstation is de eerste uit zijn soort die aan het Tower-portfolio wordt toegevoegd. Als het eerste en enige professionele workstation dat wordt aangedreven door AMD’s gloednieuwe Ryzen Threadripper PRO-processor, brengt het nieuwe workstation ongekende niveaus van kracht, prestaties en flexibiliteit samen in een single socket CPU-platform.

De huidige digitale creatieve omgevingen zitten vol met steeds groter wordende projecten en steeds complexere workflows. Van ontwerp en visualisatie tot rendering en AI, zakelijke gebruikers hebben een workstation nodig dat niet alleen het tempo kan bijhouden, maar ook beter presteert dan wat voorheen mogelijk was.

Lenovo Thinkstation P620 AMD Ryzen Threadripper Pro

AMD Ryzen Threadripper Pro

De ThinkStation P620 biedt ongeëvenaarde kracht en prestaties, evenals de configureerbaarheid om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen op een manier die tot nu toe niet mogelijk was. Door gebruik te maken van AMD‘s Ryzen Threadripper PRO-processor levert Lenovo het enige 64 core workstationplatform – een nieuwe industriestandaard. Threadripper PRO-processoren bieden ook kloksnelheden tot 4,0 GHz, 128 lanes van PCIe 4,0 bandbreedte en 8-kanaals geheugenondersteuning.

Naast snelheid en flexibiliteit hebben Lenovo-klanten nu ook ongeëvenaarde core-tellingen voor multi-threaded workloads in één enkel socket-platform – en gaan daarmee de concurrentie aan met dual socket-oplossingen.

De P620 is gebouwd om deze high-end componenten in te zetten en ondersteunt de betrouwbaarheid en stabiliteit ervan. Het geavanceerde ontwerp van de processor brengt bijvoorbeeld ook hogere thermische eisen met zich mee. Door gebruik te maken van een unieke luchtgekoelde oplossing hebben Lenovo en AMD samengewerkt om een op maat gemaakt koellichaam te creëren.

De nieuwe Lenovo ThinkStation P620 zal vanaf september 2020 beschikbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here