SD Worx Buddy

SD Worx heeft er met Buddy een splinternieuwe digitale assistent bijgekregen voor kleine ondernemingen. Ontdek hier de nieuwe tool voor hr-profs.

Advertentie

De Belgische HR-professional, SD Worx, heeft een nieuwe digitale Buddy gelanceerd voor kleine ondernemingen in de dienstensector. De Buddy moet payroll- en HR-specialisten bijstaan in het beheer van loonverwerking, personeelsbeleid, verlof, wagenpark en andere uitgebreide HR-statistieken. Een nieuwe digitale assistent als het ware.

Met de lancering van ‘Buddy’ mikt SD Worx op bedrijfsleiders van kleine ondernemingen in de dienstensector. De ontwikkeling is beschikbaar vanaf 1 juli voor pilootklanten en gebeurt in co-creatie.

In organisaties gespecialiseerd in bijvoorbeeld ICT, digitale marketing en communicatie of in de kleinere bank- en verzekeringsfilialen willen de zaakvoerders zelf graag aan het stuur zitten van hun personeelsbeleid en loonverwerking. Naast een foutloze loonverwerking krijgen deze bedrijfsleiders van SD Worx ook een transparant systeem om simulaties te maken en de toekomstige personeelsuitgaven in kaart te brengen. Een must in corona-tijden.

SD Worx Buddy

SD Worx’ all-in-one Buddy

Katrien Geuens, verantwoordelijk voor het project bij SD Worx: “Deze digitale oplossing met ‘human touch’ is op maat van bedrijfsleiders die zelf aan het stuur willen zitten van hun hr en loonverwerking. SD Worx ontwikkelt ‘Buddy’ voor kleine dienstverlenende organisaties. Het is de allereerste softwareoplossing in België die alle personeelsgegevens centraliseert en de loonverwerking integreert.”

SD Worx brengt zijn jarenlange hr-expertise samen onder de motorkap. Een ‘always-on’-oplossing voor het digitale onboarden van medewerkers tot een volledig inzicht in alle verloningselementen: van smartphones, laptops, verzekeringen, wagens en bonussen of winstdeelnames. De bedrijfsleider kan zelf simulaties maken of wijzigingen doorvoeren in realtime. En belangrijk, zeker in coronatijden: de totale loonkosten en toekomstige betalingen accurater voorspellen. In een dienstverlenend bedrijf zijn de kenniswerkers het ondernemingskapitaal én de belangrijkste kosten.”

SD Worx Buddy
Buddy biedt ook nieuwe diepgaande inzichten.

Minder werk voor hr-verantwoordelijke

Doordat medewerkers zelf verlof aanvragen, kosten inbrengen en eigen gegevens wijzigen, ontlast je je personeelsverantwoordelijke of de zaakvoerder. Je betrekt de medewerkers in het hr-proces en communiceert rechtstreeks, met korte lijnen. Dit is precies op maat van kleine ondernemingen.

Met Buddy wil SD Worx dienstverlenende bedrijven een alternatief bieden voor klassieke sociaal secretariaatsformule. Katrien Geuens: “Het grootste verschil zit in de manier waarop we onze expertise naar de klant ontsluiten. Er is een groeiende klantengroep die autonoom wil kunnen werken, die realtime en op het moment dat hen past zelf een aantal simulaties of een loonkostprognose wil kunnen maken, of het antwoord op een juridische vraag wil terugvinden.”

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here