Nieuws

Belgische Accountable lanceert officieel webapp

Accountable Web
Het Belgische Accountable is er deze week nog beter en gemakkelijker op geworden met de nieuwe webapplicatie.

Toen Accountable anderhalf jaar geleden het levenslicht zag, legde het bedrijf de focus op hun mobiele app. Een moderne en eenvoudige applicatie waarmee zelfstandigen hun boekhouding zelf kunnen beheren. Intussen is Accountable uitgegroeid tot een grote financiële assistent en worden zelfstandigen zelfs real-time bijgestaan als ze vragen hebben.

Accountable webversie

Om gebruikers nog meer service te bieden heeft het bedrijf nu officieel een webversie voor Accountable Pro-gebruikers gelanceerd. Het principe is hetzelfde als de mobiele applicatie, maar je kan nu ook facturen en klanten beheren, aanmaken en exporteren in hun webapp.

Volgens Alexis Eggermont, mede-oprichter en productverantwoordelijke, zit snelle ontwikkeling in het DNA van het bedrijf. De webversie wordt daarom in verschillende stappen uitgerold waarbij elke maand een nieuwigheid wordt toegevoegd. Zo komen er in de loop van het jaar extra functies bij waarin zelfstandigen hun winstgevendheid kunnen analyseren.

Voor groot & klein

Het bedrijf biedt momenteel drie prijspakketten: Gratis met beperkingen, een Basic-pakket waarbij je toegang hebt tot de mobiele app en het Pro-pakket met nog meer extra’s en de toegang tot de nieuwe webapp van het platform.

Heb je interesse in Accountable? Probeer de eerste maand gratis en gebruik de promocode ’98UT’.

LEES OOK: Workshop Accountable, word je eigen boekhouder

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business