Logitech en Samsung hebben hun partnership uitgebreid. Beide technologiebedrijven gaan hun producten combineren in bundels voor werk- en vergaderruimtes.

Advertentie

Logitech for Business kondigt een nieuwe strategische partnership aan met Samsung Benelux. Beide bedrijven werken al langer samen binnen het domein van gaming. Vanwege de naar eigen zeggen perfecte complementariteit tussen beide bedrijven was er nog potentieel om de samenwerking uit te breiden. Bundels voor bedrijven zijn daar het resultaat van.

“We zien onszelf als twee A-merken, die marktleider zijn op verschillende markten en dezelfde visie delen. We vullen elkaar aan, omdat de oplossingen die we bieden volledig complementair zijn,” zegt Dennis van Baaren, Country Manager Benelux bij Logitech.

De bundels zijn geschikt voor alle bedrijven binnen de AV- en IT-sector. Logitech en Samsung stelden verschillende packs samen waarin ze het beste van beide bedrijven combineerden. Zo kan je een monitor van Samsung samen met een muis of toetsenbord van Logitech aanschaffen in één pack.

Bundels voor werk- en vergaderruimtes

Elk bedrijf kan wel aan zijn trekken komen bij het nieuwe gezamenlijke aanbod. Logitech en Samsung hebben bundels samengesteld voor zowel werk- als vergaderruimtes. Voor de vergaderruimtes wordt er een onderscheid gemaakt tussen kleine, middelgrote of grote vergaderruimtes. Afhankelijk van de grootte van de vergaderruimte, raadt Samsung je een bepaald display aan. Logitech voorziet zijn videoconferentiesoftware Tap – perfect compatibel met zowel Microsoft Teams, Google Meet als Zoom – en Logitech Rally (Plus).

Voor je eigen werkplek, zij het op kantoor of thuis, kan je kiezen uit verschillende bundels: Good, Better, Best en Lifestyle. Stel de ideale combinatie samen van een monitor van Samsung, en een muis, toetsenbord, headset en eventueel nog een webcam van Logitech.

Het voordeel van de samenwerking is dat klanten de bundel kunnen samenstellen die het beste past bij hun eigen noden. De bundels zijn ook beschikbaar voor resellers, die de verschillende packs als een geheel mogen verkopen. Uitgebreidere informatie over alle bundels kan je in dit pdf-bestand lezen.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here