Dankzij een nieuwe samenwerking tussen Orange Belgium en sportzender Eleven Sports, kunnen klanten hun favoriete team uit de Jupiler Pro League volgen.

Advertentie

Orange Belgium kondigde gisteren via een persbericht de vernieuwde samenwerking aan met Eleven Sports. Het Italiaanse mediabedrijf gespecialiseerd in sporttelevisiekanalen wist voor volgend seizoen de uitzendrechten voor de Jupiler Pro League, onze hoogste voetbalcompetitie, te bekomen. Door de samenwerking kan ook Orange Belgium eindelijk voetbalwedstrijden van het Belgisch voetbal aan haar klanten bieden. De deal is meteen voor 5 jaar geldig.

Alle klanten van Orange Belgium zullen van die deal kunnen profiteren, omdat er zowel een aanbod voor televisie als mobiele klanten wordt aangeboden. Voor Orange Love Trio-klanten die ook televisie mee in hun abonnementen hebben zitten, breidt Orange het aanbod uit met drie extra zenders van Eleven Sports. Dat is wel als ze kiezen voor het Premium Sports Option-pakket, vergelijkbaar met het Play Sports-pakket van Telenet en All Sports van Proximus. Daarmee kijk je wedstrijden van de Jupiler Pro League, maar ook van 1B, de Supercup, en zelfs de vrouwencompetitie voor de liefhebbers. Orange Love Duo-klanten kunnen een maandpas bekomen om de wedstrijden online te kijken.

Democratische prijzen

Orange Belgium werkt al enkele jaren samen met Eleven Sports. Op de drie zenders die mee in het Orange Love Trio-pakket inbegrepen zitten konden Orange-klanten al enkele jaren naar de beste buitenlandse voetbalcompetities kijken zoals La Liga, de Serie A en de Bundesliga. Met de uitbreiding van het Belgische voetbal slaagt Orange er eindelijk om een volwaardig sportaanbod te bieden waarmee het kan concurreren met Proximus en Telenet.

En volgens Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer, zullen klanten daar slechts een beperkte meerprijs voor moeten betalen. De derde speler in onze telecom wil zijn prijzen bewust lager houden dan zijn twee grote concurrenten. Over exacte prijzen van dit nieuwe sportaanbod maakt Orange in het persbericht wel nog geen melding.  


Geen velden gevonden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here