Met CTOUCH for Teams Go en CTOUCH for Teams Talk krijgen bedrijven er twee oplossingen bij voor de werkplek van de toekomst. De technologie zorgt voor een vlotte integratie tussen Microsoft Teams en touchscreens in vergaderruimtes.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Gisteren kondigde de schermproducent CTOUCH twee nieuwe workspace-oplossingen aan voor de zakelijke markt. CTOUCH for Teams Go en CTOUCH for Teams Talk zorgen voor een naadloze integratie van de zakelijke samenwerkingssoftware van Microsoft met interactieve schermen in vergaderruimtes en kantoren. De software geeft je met een beveiligde verbinding toegang tot je Microsoft Teams-account via het touchscreen in de vergaderruimte.

De oplossing komt in twee versies. Met het standaardpakket CTOUCH for Teams Go kan je via het touchscreen met collega’s samenwerken op een interactief whiteboard of in Office 365-documenten. De ‘Talk’-variant voegt daar nog videoconferencing aan toe. Zo wil de schermenproducten vergaderingen op afstand eenvoudiger en veiliger maken. ‘Mensen die thuis werken kunnen iedereen in de vergaderruimte zien, terwijl iedereen op kantoor collega’s op afstand zien op het grote scherm.’

Features

CTOUCH voorziet zijn oplossingen van een aantal interessante features die samenwerken efficiënter moeten maken. Zo kan je via Outlook of Teams een vergaderruimte reserveren. Voor de vergadering kan je via de smartphone verbinding maken met het scherm. Eens ingelogd, heb je op het touchscreen toegang tot je Microsoft Teams-omgeving.

Met de whiteboardfunctie kan je digitale aantekeningen op het scherm maken en de geïntegreerde webbrowser laat je toe om tijdens je vergadering te surfen. CTOUCH laat je ook toe om veilig documenten te delen via het scherm. Dat kan via Teams of e-mail. Na de vergadering worden alle gegevens automatisch gewist.

Met de integratie voor Teams biedt CTOUCH een veilige oplossing voor interactieve vergaderingen. De eenvoudige software maakt het voor elke werknemer gemakkelijk om zelf een meeting op te zetten. Minpunt is natuurlijk dat de oplossingen enkel compatibel zijn met touchscreens van de producent zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here