In een klantenmail kondigde Telenet vrijdag aan dat het de datavolumes voor zijn WIGO-abonnementen verhoogt. Abonnementen van 25GB en 40GB krijgen nu een hogere databundel.

Advertentie

Verschillende klanten van Telenet meldden vrijdag op het Userbase-forum dat ze een mail van het bedrijf hebben ontvangen waarin de abonnementswijzigingen worden aangekondigd. Het gaat om de WIGO 25- en de WIGO 40-abonnementen. Voor het eerste abonnement wordt de maandbundel verhoogd van 25 naar 35 GB, voor het tweede is dat van 40 naar 60 GB.

‘Je vrienden, familie en collega’s… Je kan gewoon niet zonder,’ schrijft Telenet in de e-mail. ‘Precies daarom verhoogt WIGO vanaf maandag 22 juni permanent je mobiele data van 25 naar 35 GB. Zo blijf je altijd verbonden.’ Gebruikers betalen hiervoor geen hoger tarief en hoeven verder niets te veranderen, voegt het bedrijf er nog aan toe.

Ook op de website van Telenet zijn de datavolumes van de 25- en 40-abonnementen ondertussen aangepast. De andere pakketten van 9 en 15 GB zijn tot nu toe niet gewijzigd. De databundels van die abonnementen zullen niet worden aangepast, vertelt een woordvoerder van het bedrijf aan TechPulse. ‘Wij volgen de markt en passen onze abonnementen aan op basis van signalen van de consument.’

WIGO

WIGO werd in 2016 gelanceerd en is een all-in-one-pakket voor het hele gezin. De abonnementen zijn inclusief televisie, internet en onbeperkt bellen met de vaste telefoon en de gsm. Mensen met een abonnement kunnen de databundels verdelen over meerdere simkaarten, bijvoorbeeld als ze een gezinsabonnement hebben.

In 2018 verhoogde het telecombedrijf het datavolume van de abonnementen ook al. Telenet kwam toen met een onbeperkte databundel, al zat daar wel een fair-use-policy op.

Heb jij ook een aankondiging van Telenet ontvangen? Laat het ons weten in een reactie onderaan het artikel.

Advertentie

3 REACTIES

  1. Spijtig dat de kleine datavolumes niet verhoogd worden. Verschil wordt hierdoor nog groter tussen de verschillende bundels.

  2. Ben opgestapt bij Telenet. Weer eens een prijsverhoging en de keuze tussen een alles of niets abonnement. Als consument krijg je met zulke monopolie (Telenet – Proximus) steeds minder keuze. En dat is niet zoals men het ons wil doen geloven waarvoor het Kapitalisme staat. Uiteindelijk zijn we slechter af dan in een socialistische staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here