Wie een auto wil kopen van de Japanse autofabrikant Mitsubishi, hoeft niet langer meer naar de showroom te gaan.

Advertentie

Beherman Motors is de Belgische importeur en distributeur voor het Japanse automerk Mitsubishi. Vanaf vandaag start de autodealer met het online verkopen van wagens. Daarmee biedt Beherman een alternatieve optie aan klanten voor het traditionele bezoekje aan de showroom.

Via de website van Mitshubishi kan een koper een wagen uitkiezen, bestellen en een reservatiebedrag online betalen. Een woordvoerder van Beherman Motors benadrukt dat hoewel veel stappen online gebeuren, het aankoopproces nog niet volledig gedigitaliseerd wordt. De lokale garage blijft een belangrijke rol spelen. Na de online bestelling, worden in klanten in contact gebracht met de dichtstbijzijnde concessiehouder of die naar keuze. Die volgt de bestelling verder op en levert de wagen uiteindelijk af.

Door de coronacrisis zit e-commerce uiteraard in de lift, en verkiezen veel mensen om producten online te kopen in plaats van naar de winkel te gaan. In de auto-industrie is het concept van Beherman Motors toch vrij innovatief. Veel mensen willen hun auto toch eerst gaan bekijken alvorens ze te kopen, of er eens een korte testrit mee maken. Maar wie weet start Mitsubishi een nieuwe trend in haar sector, en kopen we binnenkort ook onze auto online.

Zou jij een wagen online kopen, of ga je toch liever naar de showroom? Laat het ons weten in de reacties!

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here