orange belgium

Met de vernieuwde Shape & Fix Basic biedt Orange Belgium B2B-klanten een snelle 400Mbps internetverbinding met scherpe prijzen op mobiele telefonie, veel data en - voor het eerst - televisie.

Advertentie

Bij de overgrote meerderheid van de ruim 1 miljoen kleine ondernemingen die België rijk is, staat snel internet bovenaan op het verlanglijstje, samen met een betrouwbaar mobiel netwerk voor een scherpe prijs. Als reactie op de vraag van kmo’s naar snellere verbindingen besloot Orange Belgium om Shape & Fix Basic een boost te geven. Vanaf 10 juni trekt het bedrijf de snelheden op naar 400 Mbps in download en tot 40 Mbps in upload.

Een kmo die zijn data in de cloud opslaat en online tools gebruikt, geniet dankzij deze hogere bandbreedte van snelle, efficiënte en betrouwbare verbindingen. En dat zowel voor downloads als voor uploads, wat nog belangrijker is nu zoveel bedrijven zo afhankelijk zijn van thuiswerkers.

Werner De Laet, Chief B2B, Wholesale and Innovation Officer van Orange Belgium licht de beslissing toe. ‘We weten dat een snelle en betrouwbare connectiviteit cruciaal is voor veel bedrijven. Omdat de normen voor supersnel breedband evolueerden, vonden we het niet meer dan normaal om onze B2B-klanten uitzonderlijke download- en uploadsnelheden aan te bieden in al onze producten om zo hun activiteiten te ondersteunen.’

Ook televisie inbegrepen

Vanaf 49 euro (excl. btw) kunnen ondernemingen nu zo’n snelle breedbandverbinding in huis halen. Voor 10 euro extra komt daar nog een vaste lijn met onbeperkte nationale oproepen bij. En omdat kleine ondernemingen vaak thuis gevestigd zijn, kunnen de zaakvoerders voor nog eens 15 euro meer een tv-abonnement toevoegen.

Zo tel je voor het complete pakket van vast internet, vaste telefonie en televisie 74 euro neer. De gebruikelijke cyberbeveiligingstools bij elk B2B-product en een toegewijd en betrouwbaar supportteam is in de prijs inbegrepen. B2B-klanten die kiezen voor Shape & Fix Basic verdubbelen daarbij nog eens automatisch het datavolume van hun mobiele vloot. 

Aan het persbericht op de website voegt Orange nog een laatste nieuwtje toe. Vanaf oktober zal elke klant die intekent op een Shape & Fix-oplossing gebruik kunnen maken van 4G back-up. Dat is een nieuwe tool die bedrijven online houdt, zelfs als hun vaste breedbandverbinding hen even in de steek laat.

Bron: Orange

LEES MEER: Orange Belgium verwent al zijn klanten met Internet Boost nieuwe snelheid tot 400 Mbps


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here