Deze week op TechPulse Business

In dit weekoverzicht lees je de belangrijkste zakelijke technologienieuwtjes van de voorbije week!

Advertentie

TechPulse Business weekoverzicht : Een spannende tijd voor de technologiewereld en alle andere sectoren. Wij zorgen voor het leesvoer zodat je altijd op de hoogte blijft. Hou je haaks!

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Honderden Belgische start-ups in slechte papieren door coronacrisis

Uit een enquête van SupportOurStartups blijkt dat honderden jonge bedrijven vandaag in financiële moeilijkheden zitten. De organisatie vraagt de overheid om maatregelen te nemen om start-ups door de crisis te helpen.

De Backer: “Verplichte corona-app is niet noodzakelijk”

Ook in België woedde de discussie of een applicatie moest verplicht worden om het coronavirus te tracken. Maar volgens minister Philip De Backer is dat niet meteen aan de orde.

Veilig videobellen? Jitsi werkt aan end-to-end encryptie

Open-source videoconferingtool Jitsi werkt aan een nieuwe veiligheidsfeature. Met end-to-end encryptie wil het platform de concurrentie aangaan met Zoom, Google Meet en Microsoft Teams.

Wereldwijde lockdown zorgt voor 15,8 miljoen nieuwe betalende Netflix-abonnees

Waar verliezers zijn, zijn ook winnaars. Netflix kreeg er de voorbije maanden meer dan 15 miljoen abonnees bij door de lockdown.

Onderzoeksrapport geeft slechte punten aan IT-beveiliging Schiphol

De IT-systemen van de Amsterdamse luchthaven Schiphol scoren zeer slechte punten op beveiliging. Cruciale controles werden niet uitgevoerd.

Itsme app gaat samenwerken met Adobe Sign en Microsoft

Itsme schakelt een versnelling hoger en sluit een overeenkomst met Microsoft en Adobe.

Capgemini FinTech Report 2020: dit zijn de belangrijkste conclusies

De financiële wereld is de afgelopen tien jaar diepgaand getransformeerd. Toch lopen banken nog altijd achter in de moderniseringsslag. In het FinTech Report 2020 stelt Capgemini dat financiële instellingen moeten samenwerken met fintech om digitale innovatie te versnellen.

Belgische bankapp Cake deelt voor het eerst stukje van de taart

De Limburgse bankapp Cake die de bankwereld op zijn kop wil zetten heeft voor het eerst rewards uitgedeeld aan haar gebruikers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here