Werkkracht en de juiste communicatie blijken de grootste uitdagingen bij het organiseren van een succesvol security awareness-programma, zo blijkt.

Coolblue bezorgt al jaren zelf zijn witgoed-assortiment met CoolblueBezorgt. Het bedrijf besluit nu om ook een tijdvakoptie toe te voegen om beter in te kunnen spelen op de wens van klanten.

Advertentie

Coolblue is al jaren bezig met zijn eigen bezorgdiensten om de klanttevredenheid te verhogen. Een van de smaken waarin Coolblue zijn eigen bezorgdiensten aanbiedt, is CoolblueBezorgt. Daarmee levert het bedrijf witgoedapparatuur aan zijn klanten. Een deel van de zendingen worden nog afgehandeld door externe partijen, maar voor andere leveringen is CoolblueBezorgt aan de beurt. In het geval dat je witgoed door CoolblueBezorgt geleverd werd, kreeg je voorheen een tijdvak van vier uur waarin je apparatuur geleverd kon worden. Per 25 maart brengt Coolblue een nieuwe optie, het leveren in het tijdvak gekozen door klanten. Daarmee speelt Coolblue in op de klantwens.

Zoals gewoonlijk levert Coolblue al zijn witgoed (op voorraad) al de volgende dag in huis mits je het voor 23:59 bestelt. Toch is het nog zo makkelijk niet om altijd de volledige dag thuis te zitten om op je witgoed te wachten. Daarom kan een klant voortaan kiezen voor een specifiek tijdvak: in de ochtend (7:30 – 12:00), middag (12:00 – 17:00) of avond (17:00 – 23:00). Volgens het principe van Coolblue zal de klant ’s nachts een aanduiding krijgen van het uur waarin Coolblue aan de deur komt. Zodra de bezorgers onderweg zijn, ontvangt de klant ook een belletje en sms'je van de bezorgers.

Tijdvaklevering is een 'optie'

Voor deze specifieke afleverwijze zal de klant voorlopig nog wel moeten betalen. Het kiezen van een specifiek tijdvak is mogelijk vanaf 9 euro, het gekozen tijdvak bepaalt de uiteindelijk prijzen. Op het moment van schrijven is het kiezen van het tijdvak alleen mogelijk in Nederland. Coolblue geeft al wel aan dat de optie ook voor Belgische consumenten beschikbaar komt, of dat tegen hetzelfde tarief zal zijn, is nog niet te zeggen. Het is nu de eerste keer dat Coolblue de optie geeft om specifiek aan te geven in welk tijdvak het afgeleverd mag worden. Of andere bezorgdiensten van Coolblue, zoals CoolblueFietst en CoolblueBezorgt (tv’s) daar ook van zullen profiteren is nog altijd onbekend.

if(window.strchfSettings === undefined) window.strchfSettings = {}; window.strchfSettings.stats = {url: “https://minoc-data-services.storychief.io/coolblue-start-tijdvakleveringen-witgoed-met-coolbluebezorgd?id=1901185002&type=2”,title: “Coolblue start tijdvakleveringen witgoed met CoolblueBezorgt”,id: “95a939f7-5801-480c-a0d7-0025e2a4a0e8”}; (function(d, s, id) { var js, sjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {window.strchf.update(); return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “https://d37oebn0w9ir6a.cloudfront.net/scripts/v0/strchf.js”; js.async = true; sjs.parentNode.insertBefore(js, sjs); }(document, ‘script’, ‘storychief-jssdk’))

Advertentie