Met de ShipTo-app kunnen boodschappen van Carrefour met een elektrische bakfiets aan huis geleverd worden. Deze dienst wordt nu verder uitgebreid.

Advertentie

Als je nog nooit van ShipTo hebt gehoord, dan is dat doodnormaal. Deze service van winkelketen Carrefour is nog maar sinds vorig jaar beschikbaar en was alleen toepassing op een beperkt gebied in het Brussels Gewest. Concreet konden inwoners met de ShipTo-app online boodschappen bestellen bij Carrefour en die vervolgens met een elektrische bakfiets laten leveren.

Deze service wordt nu niet alleen uitgebreid naar de gehele hoofdstad, maar ook zullen de leveringen binnen de 90 minuten bezorgd kunnen worden en dat tussen 10u ’s morgens en 20u ’s avonds. Voorheen ging dit van maandag tot en met zaterdag, maar Carrefour doet er nu nog een schepje bovenop en biedt voortaan ook zondagsleveringen aan via ShipTo. Hiermee is Carrefour ook de eerste retailer die op dit moment zo’n dienst kan aanbieden aan zijn klanten.

Deze wijzigingen zouden tot slot vanaf vandaag doorgevoerd moeten zijn in de app, die je gratis kan downloaden op de App Store (iOS) en de Play Store (Android).

Tip: nieuwe klanten kunnen hun eerste levering via de app gratis krijgen door de promotiecode FREESHIPTO in te geven.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here