De Amazon Prime-dienst is een succesformule voor de Amerikaanse e-commercegigant Amazon en bereikt de mijlpaal van 100 miljoen betalende abonnees.


Jeff Bezos, CEO van Amazon, maakt in zijn jaarlijkse aandeelhoudersbrief wereldkundig dat zijn bedrijf de kaap van 100 miljoen betalende Prime-abonnees heeft overschreden. Amazon Prime is een uitgebreide abonneedienst van de Amerikaanse webwinkel en biedt onder meer gratis bezorging binnen één dag en onbeperkt series en films kijken op Prime Video aan. Ook in België kan je gebruikmaken van de Amazon Prime-abonnementformule.

Volgens Bezos was 2017 voor Amazon Prime ook het beste jaar ooit, waarbij het bedrijf wereldwijd meer dan vijf miljard producten met Prime verscheepte en meer nieuwe Prime leden zich inschreven dan in welk jaar dan ook. Dit jaar werd Prime uitgerold in Mexico, Singapore, Nederland en Luxemburg.

Bovendien is niet enkel de 100 miljoen betalende Prime leden een mijlpaal, ook deze bekendmaking is een unicum. Het is de eerste keer in de 13-jarige geschiedenis van Amazon dat deze cijfers openbaar worden gemaakt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here