Nieuws

Lufthansa test boodschappenbesteldienst in haar vliegtuigen

Vliegtuigmaatschappij Lufthansa biedt op vluchten van en naar München of Berlijn een dienst aan die reizigers hun boodschappen laat bestellen op het vliegtuig. Geen lege koelkast meer bij aankomst.

Reizigers kunnen via het netwerk van Lufthansa op de luchthaven of aan boord van het vliegtuig producten bestellen bij de supermarktketen Edeka. Bringmeister, de dochteronderneming van Edeka, levert op de dag van aankomst de producten vers aan huis.

Vanaf 1 april

De bezorgdienst is vanaf 1 april beschikbaar op korte-, middellange- en langeafstandsvluchten van Lufthansa van en naar München of Berlijn. Het proefproject loopt tot eind juni.

Bovendien worden bestellingen van maandag tot zaterdag tussen 6 uur en middernacht geleverd met een zelf te kiezen leveringsuur. Op voorwaarde dat je voor 14 uur bestelt en in regio Berlijn woont, ontvang je de producten nog op de dag van bestelling.

Passagiers kunnen niet alleen gratis door de online webwinkel van Bringmeister browsen, maar profiteren ook van een nieuwe klantvoucher ter waarde van 15 euro. Klanten kunnen kiezen uit het volledige assortiment van Edeka.

België en Nederland

De Belgische vliegtuigmaatschappij TUI fly biedt reizigers een gelijkaardige dienst aan in haar vliegtuigen. Onder meer eten, horloges, parfum, cosmetica, juwelen, zonnebrillen en alcohol zijn beschikbaar in de TUI shops. De bestelde artikelen worden gedurende de heen- of terugvlucht geleverd in het vliegtuig.

Ook in Nederland biedt de vliegtuigmaatschappij KLM al enige tijd een besteldienst aan in haar vliegtuigen. Reizigers kunnen zo belastingvrij online winkelen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business