Moderetailer Hunkemöller pakt uit met een expresslevering tijdens de feestdagen: klanten in Antwerpen of Amsterdam krijgen hun pakjes binnen twee uur aan huis.

Advertentie

De snelle bezorgoptie is exact één maand beschikbaar: van 1 tot 31 december. Consumenten die in die periode dringend een nieuw accessoire of kledingstuk nodig hebben, kunnen kiezen voor een levering binnen twee uur.

Om pakjes binnen twee uur tot bij de consument te krijgen, doet Hunkemöller een beroep op Parcify, de Belgische bezorgdienst die in meerdere Vlaamse en Nederlandse steden fietskoeriers op pad stuurt. De dienst wordt enkel uitgerold in Antwerpen en Amsterdam: klanten die online bestellen, zullen hun postcode eerst moeten verifiëren, voor ze aanspraak kunnen maken op de expresslevering. Na de bestelling krijgen ze een track-en-trace-code om hun order realtime in het oog te houden, en binnen 120 minuten wordt hun bestelling aan de deur geleverd. Daarvoor rekent Hunkemöller een premiumkost door van 9,95 euro.

Naast de ruimtelijke beperking, zijn er andere voorwaarden verbonden aan de service. Om in aanmerking te komen voor expresslevering, moet een bestelling geplaatst worden binnen bepaalde uren. Voor Belgische klanten betekent dat werkdagen vóór 16 uur. De optie geldt bovendien niet op de feestdagen: op dagen als kerstavond, Kerstmis en oudjaar is de expresslevering niet beschikbaar.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here