ITU maakt het jaarlijkse rapport over IT-ontwikkeling bekend. Net zoals vorig jaar eindigt België op de 22e plaats op de wereldranglijst.

Carrefour zet vaart achter de online bestellingen. Klanten die in de voormiddag bestellen, kunnen in de namiddag hun boodschappen al oppikken in één van de deelnemende afhaalpunten.


Online boodschappendiensten proberen elkaar de loef af te steken in snelheid. Het laatste offensief is van Carrefour: online bestellingen worden vanaf nu diezelfde dag nog klaargemaakt voor ophaling in geselecteerde winkelpunten.

Negen Carrefour-filialen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië bieden de optie nu al aan. Wanneer klanten voor 14 uur bestellen, kunnen ze hun bestelling ten vroegste vier uur later ophalen. De boodschappen worden in de winkel ter plekke verzameld en voorbereid voor afhaling. Daarmee duikt Carrefour onder de besteltijden van andere supermarktketens, zoals Delhaize of Colruyt: daar is het ophalen steeds vanaf de volgende dag mogelijk.

Met de snelle afhaaloptie wilt Carrefour tegemoetkomen aan de vraag van klanten, klinkt het in een persbericht. ‘Vooral van diegenen die dringende of onvoorziene boodschappen moeten doen, maar geen tijd hebben om hun boodschappen zelf te doen.’


Carrefour-klanten kunnen hun boodschappen sinds 2015 online bestellen op het platform Drive.be. Naast ophaling, kunnen klanten ook kiezen voor bezorging via PostNL of bringr.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here