Nieuws

Maaltijdbezorgdienst UberEATS breidt uit naar Gent

Na Brussel, Antwerpen, Waterloo en Luik komt het Netflix voor afhaalmaaltijden nu ook naar de stad van de neuzekes.

Gent wordt de tweede stad in Vlaanderen waar UberEATS aan huis gerechten kan bezorgen. Dit is een bezorgdienst waarbij afhaalmaaltijden tot aan de deur worden geleverd: niet door het restaurant zelf, maar door Uber-chauffeurs. Gentse studenten hoeven zo hun onesie niet meer uit te trekken en kunnen voortaan hun gerechten aan huis laten leveren. Onder meer Paul’s Boutique, Jackie’s Bagelbar, Amatsu, Tasty world en McDonald’s behoren al tot de mogelijkheden.

Eind vorig jaar maakte de dienst zijn Belgische intrede in Brussel. In Vlaanderen is Gent de tweede stad op rij, na Antwerpen. Dankzij een netwerk van fietskoeriers en scooters zal je van een snelle snack tot een uitgebreidere diner aan huis kunnen genieten. Een levering duurt ongeveer een halfuurtje. Een minimumbedrag is niet vereist, zodat je zelfs voor een kleine snack bij UberEATS terecht kan. Een bestelling plaats je via de UberEATS-app of via ubereats.com.  Nadien kan je je lekkernijen in real-time volgen op een kaartje.

https://www.twinkle.be/nieuws/169390/hoe-ubereats-netflix-afhaalmaaltijden-wilt-worden/

Met meer dan 800.000 restaurants in bijna 200 landen is het moeilijk om te kiezen wat je die avond wilt eten, dat weet ook UberEATS. Daarom rolde de bezorgdienst voor restaurants vorige week enkele features uit waarmee consumenten sneller en eenvoudiger een keuze kunnen maken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business