Nieuws

Belgische Intracto neemt Have A Nice Day over

Het Belgische agency Intracto doet een overname over de grens: het pikt bureau Have A Nice Day op en krijgt er zo een deel Nederlandse expertise bij.

Met de overname wilt Intracto verder groeien in de Benelux. Het full-servicebureau is actief in de hele Benelux en had tot voor kort 130 mensen in dienst. Daar komen nu nog 30 werknemers bij, na de overname van Have A Nice Day. Het Nederlandse bedrijfje was actief in dezelfde sector, en werkte in het verleden al samen met Alphabet en KLM.

‘Deze overname past in de ambitieuze groeistrategie van onze groep’, zegt Pieter Janssens, Managing Director van Intracto. ‘Dankzij deze integratie staan we nu erg sterk in de Benelux, met 160 experts op vlak van strategie, design, technische ontwikkeling en online en offline marketing aan boord.’ Hoeveel er voor het bureau werd betaald, is niet bekend.

Have A Nice Day zal blijven bestaan onder de huidige naam. Wel wordt er vanaf nu intensief samengewerkt met de Belgische collega’s bij Intracto. ‘Vooral op vlak van online marketing en e-commerce is er, door nuances in taal en cultuur, een belangrijk verschil tussen België en Nederland,’ zegt Martijn Vervoordeldonk, oprichter van Have A Nice Day. ‘Met deze overname bundelen we onze knowhow in beide landen en ondersteunen we onze klanten nog beter in hun ambitie om op hoog niveau mee te spelen.’

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business