Mozilla gaat nog minstens tot 2017 door met de ondersteuning van Firefox-gebruikers op Windows XP of Vista. Gebruikers worden automatisch overgezet naar de Extended Support Release-versie.

Coolblue vordert in zijn uitbreiding naar Wallonië. Na de website is nu ook de mobiele app in het Frans vertaald.

Advertentie

In juni werd bekend dat Coolblue de stap zette naar de zuidelijke helft van het land: de online retailer plande om nu ook zijn producten aan te bieden in Wallonië. Sinds de zomer wordt daarom gewerkt om het online platform te vertalen naar het Frans, een taak die nog tot het einde van het jaar zou duren. ‘We moeten meer dan 50.000 productpagina’s vertalen,’ vertelde Matthias De Clerq, manager van de Belgische tak van Coolblue toen.

Chat-lenge

Ook de mobiele app werd nu aangepakt. Coolblue’s app krijgt een Franstalige versie, waar alles – van producten tot de woordmopjes – vertaald is, met aandacht voor het typerende Coolblue-karakter. Zo is de ‘Kattenkijker’, de geïntegreerde functie waarbij je op kattenfoto’s kan stemmen tot elke maand een winnaar wordt uitgekozen, vertaald naar ‘Chat-lenge’, een samentrekking van ‘kat’ en ‘uitdaging’.

Bron: Twinklemagazine.nl

Coolblue’s app werd gelanceerd in augustus en is voorlopig enkel toegankelijk voor Nederlandse gebruikers. Een Belgische versie zit er echter aan te komen. Nu de Franse vertaling al klaar is, lijkt het waarschijnlijk dat de app gelanceerd wordt over het hele land. De redactie van Twinkle België heeft Coolblue gecontacteerd omtrent een update en zal dit artikel aanvullen wanneer er meer informatie volgt.

Update 11:00,  25/10/2017: Coolblue heeft laten weten dat de app vandaag in heel België gelanceerd wordt. Meer lees je hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here