Nieuws

Coolblue presenteert Franstalige app

Coolblue vordert in zijn uitbreiding naar Wallonië. Na de website is nu ook de mobiele app in het Frans vertaald.

In juni werd bekend dat Coolblue de stap zette naar de zuidelijke helft van het land: de online retailer plande om nu ook zijn producten aan te bieden in Wallonië. Sinds de zomer wordt daarom gewerkt om het online platform te vertalen naar het Frans, een taak die nog tot het einde van het jaar zou duren. ‘We moeten meer dan 50.000 productpagina’s vertalen,’ vertelde Matthias De Clerq, manager van de Belgische tak van Coolblue toen.

Chat-lenge

Ook de mobiele app werd nu aangepakt. Coolblue’s app krijgt een Franstalige versie, waar alles – van producten tot de woordmopjes – vertaald is, met aandacht voor het typerende Coolblue-karakter. Zo is de ‘Kattenkijker’, de geïntegreerde functie waarbij je op kattenfoto’s kan stemmen tot elke maand een winnaar wordt uitgekozen, vertaald naar ‘Chat-lenge’, een samentrekking van ‘kat’ en ‘uitdaging’.

Bron: Twinklemagazine.nl

Coolblue’s app werd gelanceerd in augustus en is voorlopig enkel toegankelijk voor Nederlandse gebruikers. Een Belgische versie zit er echter aan te komen. Nu de Franse vertaling al klaar is, lijkt het waarschijnlijk dat de app gelanceerd wordt over het hele land. De redactie van Twinkle België heeft Coolblue gecontacteerd omtrent een update en zal dit artikel aanvullen wanneer er meer informatie volgt.

Update 11:00,  25/10/2017: Coolblue heeft laten weten dat de app vandaag in heel België gelanceerd wordt. Meer lees je hier

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business