Nieuws

Nederlandse webshop biedt condoomabonnement aan

Weg met die beschamende momentjes: voortaan hoef je niet langer bij de supermarkt of apotheker vragen om je voorbehoedsmiddelen.

Als we onze stereotiepe bril opzetten, dan denken we bij Nederland aan kaas, klompen, windmolens en seks. Of Nederlanders meer seksuele driften hebben laten we even in het midden, maar CLS Healthcare BV, moederbedrijf van Willie.nl, hoopt alvast van wel. Sinds deze week kan je immers op hun webshop Condoombutler.nl elke maand een setje condooms toegestuurd krijgen.

Er zijn vier abonnementsformules: standaard, premium, extra sterk en een verrassingspakket voor de avonturiers onder ons. Je kiest gewoon een abonnement, selecteert hoeveel je er nodig hebt en je ontvangt zonder extra verzendingskosten je condooms thuis in de postbus. Voor 3,99 euro krijg je al vijf ‘regenjasjes’ opgestuurd.

Bemoeizuchtige buren? Geen zorgen, bij de levering wordt anonimiteit verzekerd: de rubbertjes worden discreet verstuurd in een blanco envelop. Nadert de festivalperiode, dan kan je met een simpele klik meer condooms bestellen. Met deze formule kunnen studenten alvast een flinke duit uitsparen: veilig vrijen is de boodschap.

Niet de eerste

De belangrijkste doelgroep volgens Condoombutler.nl zijn de zogenaamde ‘Jonge Digitalen’: jongeren tussen 18 en 35 jaar die nog studeren of net weg van huis zijn. Een abonnementsmodel is een schot in de roos voor studenten, zo meent het Nederlandse bedrijf. Condoombutler.nl gaat wel niet met de primeur lopen: ook op Shaggies.nl kan je al even een maandelijks setje condooms opgestuurd krijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business