Nieuws

E-commercedirecteur vertrekt bij Delhaize

Het rommelt op Delhaize's e-commercedepartement. E-commercedirecteur Augustin Lombart zegt het bedrijf vaarwel, enkele maanden na de aanstelling van een nieuwe 'seniorvicepresident e-commerce'.

Na acht jaar dienst verlaat e-commercedirecteur Augustin Lombart zijn functie bij Delhaize. Dat meldt De Tijd. Lombart werd in 2009 aangesteld in de supermarktketen als business-analist en werkte zich in 2013 op tot e-commercemanager. Zijn vertrek werd ‘in onderling overleg beslist’, reageerde Delhaize, maar het is niet zeker wat de precieze reden is voor het besluit.

Een mogelijke factor die meespeelt in het vertrek van Lombart is de aanstelling van Patrick Daniëls, die in mei de rol van seniorvicepresident e-commerce werd aangemeten. De kersverse rol werd boven die van de bestaande e-commercedirecteur geplaatst. Het feit dat Lombart plots moest antwoorden aan een nieuwe directeur die overkwam van Albert Heijn, kan roet in het eten hebben gegooid.

Sinds de overname van Delhaize door Ahold, zijn er binnen het concern meer posities gecreëerd die worden ingevuld door medewerkers met een Albert Heijn-achtergrond. Zo worden steeds meer beslissingen aangestuurd door Nederland, bericht De Tijd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business