Leden van de zakelijke netwerksite LinkedIn geraakten gisteren urenlang niet op hun account. Het probleem is ondertussen verholpen.

Weet je niet wat koken? De chatbot van Albert Heijn zorgt voor de nodige inspiratie.

Advertentie

De chatbot van Albert Heijn, Allerhande, maakt zijn intrede in Facebook Messenger. Nadat je enkele vragen hebt beantwoord,  stelt Allerhande drie recepten voor. Op momenten dat je weinig inspiratie hebt, flans je op deze manier snel iets in elkaar.

Allerhande gaf al advies via de magazines, website en app van Albert Heijn. Ook kan je de chatbot op WhatsApp terugvinden. Albert Heijn voegt nu aan dit lijstje Facebook Messenger toe. Open een gesprek met de bot en kies vervolgens voor ‘Wat zal ik eten’. De bot vraagt naar welk type recept je op zoek bent en geeft je uiteindelijk drie recepten. Klik op één van de voorstellen om het volledige recept te bekijken.

“Handig, want soms heb je geen tijd om uitgebreid op zoek te gaan. Met de chatbot heb je snel een kleine selectie geschikte recepten voor handen,” schrijft Albert Heijn. “Je kan de chatbot ook uitdagen door food-emoji’s te sturen. Je ontvangt dan recepten met dat ingrediënt. Heb je tijdens het koken nog een vraag? De chatbot zorgt ervoor dat je persoonlijk antwoord krijgt van een culinair expert van Allerhande.”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here