Nieuws

Bol.com eerste externe online partner Samsonite

Voor het eerst zal Samsonite producten via een externe marktplaats in de Benelux verkopen: de hele collectie is vanaf nu verkrijgbaar op bol.com

Online etalage

In de sectie Sport & Vrije tijd op de online marktplaats vinden klanten reisbagage van Samsonite. Daartoe behoren bijvoorbeeld de collectie CURV, maar ook koffers, reistassen en handbagagetrolleys van Neopulse of Disney-kids.

Het bedrijf heeft op die manier een eigen etalage gekregen op de marktplaats. Koffers en tassen kunnen via bol.com worden gekocht en betaald, en ook de vaste bol.com-services, zoals het gratis retourneren, zijn van toepassing op Samsonite-artikelen. Enkel van bol.com’s logistieke diensten maakt Samsonite geen gebruik; dat doet de kofferspecialist zelf.

Eerste keer

Het is de eerste keer dat Samsonite zijn assortiment online via een externe partij aan de man brengt in de Benelux. ‘Dit draagt bij aan onze ambitie om een wereldwijde omnichannel-speler te zijn,’ aldus e-commercemanager Goedroen Gorissen bij Samsonite.

Sport & Vrije tijd

De afdeling Sport & Vrije tijd bevat vier jaar na de opening zo’n 375.000 artikelen. Naast Samsonite zijn er, binnen én buiten het koffersegment, merken te vinden als Eastpak, Suitsuit en Under Armour.

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business