Dit waren de toppers van de Amazon Prime Day

De dag van de deals voor abonnees bleek een enorm succes voor Amazon. Dit waren wereldwijd de best verkochte artikels.

Amazon Prime Day bleek een gigantisch succes voor de grootste e-winkel ter wereld. Zo groot dat zelfs de records van Black Friday én Cyber Monday een voor een sneuvelden. Die dagen, die worden georganiseerd rond de Amerikaanse Thanksgiving-periode, zijn traditionele hoogdagen. Nochtans waren de koopjes alleen te vinden voor abonnees van de Prime-dienst.

Slimme toestellen

De meest populaire aankoop wereldwijd was de Amazon Echo Dot, een draadloze luidspreker die voor een laag prijskaartje iedereen toegang geeft tot de slimme assistent Alexa. In België was de hoofdprijs weggelegd voor een Game of Thrones-bundel met seizoenen één tot en met zes, waarschijnlijk met dank aan het zevende seizoen dat sinds gisteren in ons land te zien is.

In het Verenigd Koninkrijk stond de Playstation 4 op één, in Spanje was dat de Moto G5 Plus, een populaire budgettelefoon. In de V.S. keken vele klanten naar een keukenapparaten, terwijl Canadezen zich lieten verleiden door batterijen. In heel Europa deden Playstation Plus-abonnementen het eveneens goed.

Amazon meldt daarnaast dat Echo-toestellen het dit jaar zeven keer beter deden dan vorig jaar. De opkomst van A.I. en slimme assistenten hebben er voornamelijk voor gezorgd dat gebruikers meer vertrouwd zijn met de mogelijkheden van zo’n toestellen.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/168420/prime-day-2017-grootste-dag-amazon/

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business