Met de oprichting van nieuwe clouddatacenters mikt Oracle openlijk op de leiderspositie van Amazon Web Services in de markt.

Het Duitse modeplatform About You breidt uit in Europa. Onder andere België staat op het programma.

Drie jaar na de start behoort de moderetailer About You tot de top van pure players in de modesector in de DACH-regio. Nu besluit About You de activiteiten ook naar ons land te brengen.

De Nederlandse webshop is ondertussen een maand geleden online gegaan; het Belgische platform komt in oktober. De marktplaats biedt kleding, schoenen en accessoires van bekende modemerken, zoals onder meer Esprit, G-Star Raw, Diesel, Adidas.

Na de lage landen plant About You verder uit te breiden in Europa. Het succesvolle concept op de Duitse markt moet daarbij dienen als een blauwdruk voor de internationale expansie. ‘We blijven gas geven,’ zegt Hannes Wiese, medeoprichter en verantwoordelijke voor Operations & Finance. ‘Dit fiscaal jaar hopen we onze omzet te laten groeien tot 250, 280 miljoen euro.’ Op dit moment heeft de moderetailer een publiek van een half miljoen klanten in Duitsland en werd vorig jaar een omzet van 135 miljoen euro opgetekend.

 

Eerste blik op de agenda van BEC17: wat je niet mag missen

 


 

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here