Nieuws

Nederlandse biosupermarkt Ekoplaza opent Belgische webshop

Nederlandse supermarkt Ekoplaza begint een webshop gericht aan Belgische klanten. De eerste leveringen in ons land vinden deze week plaats.

In Nederland staat Ekoplaza bekend als een keten van biologische supermarkten met organische en fairtrade producten. Sinds vorig jaar verkoopt de supermarkt ook online, waarbij boodschappen in de winkel kunnen worden afgehaald in één van de 75 fysieke winkels of de volgende dag aan huis worden geleverd. Thuisbezorging kan vanaf 60 euro.

Ekoplaza plant de online diensten ook uit te breiden in België. Deze week worden de eerste proefleveringen uitgevoerd, laat directeur Erik Does weten aan Retail Trends. Tot nu toe wordt dat alleen mogelijk gemaakt in Vlaanderen, bij een Nederlandstalig publiek.

Fysieke vestigingen in ons land staan voorlopig niet op het programma. ‘Voorlopig gaan we kijken wat de reacties zijn op onze online activiteiten,’ klinkt het. Ook in Nederland ziet de keten weinig heil in het uitbreiden van de offline aanwezigheid. De kleine filialen worden aangevuld door de webshop, en die aanpak lijkt vruchten af te werpen.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/168067/online-boodschappen-wereldwijd-lift/


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business