boekhouding

Modehandel JBC en De Persgroep bundelen de krachten om klanten een nieuwe vorm van online advertenties voor te schotelen. Nina-lezers zullen voortaan hun kledingstukken kunnen kopen via interactieve filmpjes.

‘Shoppable video’s’, zoals de filmpjes genoemd worden, moeten bezoekers niet alleen mode-inspiratie bieden, maar ze ook de weg wijzen naar JBC’s webshop. In de video’s verschijnen bij sommige afgebeelde artikelen een icoontje waarmee bezoekers meteen naar de bewuste productpagina worden gestuurd. De video’s zelf zullen ‘prangende kleerkast-issues’ behandelen.

Het concept wordt opgestart in het kader van ‘Nina Shopt’, een nieuw online platform dat opgestart wordt door JBC, Persgroep Advertising en reclamebureau These Days. Met de interactieve content hoopt het gezelschap om meer klanten te lokken met de juiste content.

‘Native partnerships, awareness creëren en samen een verhaal brengen, dát is de toekomst,’ licht Karen Hellemans, CMO bij JBC toe. ‘Want in het licht van het digitale salesverhaal geloof ik dat je als merk echt een verhaal moet vertellen. Ik bekijk de shoppable video als een service, eentje die je moet leveren aan je klant. Het onmiddellijke van de shoppable video is voor ons een verlengstuk van het vanuit de klant denken.’

 

Zalando werkt aan eigen videodienst

 


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here