Nieuws

Vente-Privée zoekt Europese starters voor acceleratieproject

Vente-privee organiseert voor de eerste keer een acceleratieprogramma in Frankrijk waarvoor het twintig Europese start-ups uitnodigt.

Het bedrijf veroverde een plaatsje op Station F, een gloednieuwe starterscampus in Parijs, en stelt vanaf april een team ter beschikking om bedrijven met innovatieve ideeën voor de online modebranche een duwtje in de rug te geven.

Ambitieuze starters

In eerste instantie worden twintig start-ups geselecteerd om negen maanden lang het trainingstraject te volgen. Deelnemende starters moeten minstens anderhalf jaar actief zijn in de branche en twee tot zes werknemers in dienst hebben. Het beschikken over waarden als ‘ambitie, nederigheid en integriteit’ zou volgens de pagina een groot pluspunt zijn.

Zelf uitbouwen

De start-ups krijgen niet, zoals bij Startupbootcamp Ecommerce in Amsterdam wel het geval is, meteen geld voor het verder uitbouwen van hun bedrijf. In de plaats daarvan worden ze gedurende negen maanden klaargestoomd met behulp van een business-mentor, workshops en pitch-trainingen om op eigen benen verder te gaan. Op het einde van het programma kunnen de deelnemers hun plannen ook pitchen voor een comité van investeerders binnen het Franse bedrijf.

Vente-privee wil zijn acceleratieprogramma één keer per jaar uitvoeren. Voor aankomende editie kunnen start-ups zich tot 15 januari aanmelden, waarna na een selectie in april wordt gestart.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business