Nieuws

Vente-Exclusive verwerft meerderheidsbelang in Deense tegenhanger

Vente-Exclusive.com verwerft een meerderheidsbelang in het Deense 'Designers & Friends'. Daarmee kan de Vente-privee Group voet aan wal zetten in Scandinavië.

 

Designers & Friends is de Deense tegenhanger van Vente-Exclusive: een privéveilingsite voor stock-overschotten. Door dochteronderneming Vente-Exclusive heeft vente-privee Group vandaag aangekondigd een meerderheidsbelang te verwerven om ook in Denemarken door te stoten.

 

Het managementteam van Designers & Friends blijft aan boord, volgens het persbericht, en het merk zal als afzonderlijke eenheid blijven bestaan. “De organisaties en de managementteams zitten helemaal op één lijn,” zegt Stefan Tournoy, medeoprichter van Vente-Exclusive.com.  “We kijken ernaar uit om samen met Designers & Friends de Scandinavische markt te veroveren.”

 

De Vente-privee Group verstevigt daarmee de grip op de Europese markt. Zo richtte het bedrijf in Spanje, Duitsland, Italië en het VK al webshops volgens hetzelfde stramien op. Met de overname van Vente-Exclusive.com, volgde de Benelux in 2015.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business