Nieuws

Sampleo zoekt nu ook merkambassadeurs in België en Nederland

Het Franse Sampleo breidt hun netwerk van merkambassadeurs uit naar België en Nederland. De beweging maakt deel uit van een grotere internationale expansie.

 

Een van de beste manieren om je brand te promoten is via echte fans. Zulke supporters houden van je merk, en laten dat vaak graag merken. Niet omdat ze daarvoor betaald worden, maar omdat ze overtuigd zijn dat jouw formule goed werkt. Het zijn merkambassadeurs.

 

Merkambassadeurs zijn echter niet altijd makkelijk te vinden. Platform Sampleo wilt daar een stokje voor steken: het van oorsprong Franse bedrijf steekt de grens over, en is nu ook campagnes gestart in België en Nederland.

[related_article id=”166900″]

Op de website kunnen gebruikers zich inschrijven om deel te nemen aan een campagne. Vervolgens wordt het juiste doelpubliek gekozen uit de beschikbare kandidaten en worden er gratis producten opgestuurd om te testen. Het enige wat de ambassadeurs daarna rest, is om de producten te beoordelen en die mening te delen. Dat kan op sociale media, zoals Facebook, of op e-commercewebsites. Bovendien kan een campagne ook meer mond-tot-mondreclame genereren.

 

De formule is gebaseerd op een win-winsituatie: de gebruikers krijgen gratis producten om uit te testen, en het bedrijf krijgt meer naamsbekendheid en (hopelijk) positieve reacties op sociale media.

 

In Frankrijk had de formule al succes, laat Sampleo weten in een persbericht. Zo’n 260.000 mensen schreven zich in om deel te nemen aan een campagne, en meer dan 400 merken maakten gebruik van de dienst. Sampleo mikt daarom op een grootschalige Europese uitbreiding; na België en Nederland komen ook het Verenigd Koninkrijk en Spanje binnenkort aan de beurt. In de Benelux heeft het platform al ongeveer 30.000 leden verzameld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business