Thinkcentre tiny m900

Lenovo stelde een enorme line-up van nieuwe hardware voor op technologiebeurs IFA. Wij pikten er enkele opmerkelijke zakelijke modellen uit.

Advertentie

 

Op technologiebeurs IFA onthulde de Chinese hardware producent een pak verse desktop, laptops, tablets en nog verschillende andere digitale toestellen. Wij selecteerden voor u enkele van de opmerkelijkste nieuwe entrees in de hardware line-up voor bedrijven, allen uitrustbaar met Microsofts nieuwste besturingssyteem Windows 10.

Thinkpad Yoga

thinkpad yoga

De Yoga laptops bieden een flexibiliteit van 360°: het 12,5 inch scherm kan naar believen geroteerd worden. De verse modellen 260 en 460 beschikken daarbij over de laatste nieuwe interne hardware en zijn uitgerust met de meest geavanceerde versie van 4G, namelijk LTE-A. Aangezien Belgische providers deze snelheid nog niet aanbieden blijft dat potentieel onontgonnen, maar de laptops zijn zo wel voorbereid voor de toekomst. De Thinkpad Yoga 260 komt in november op de markt aan 979 euro zonder btw, later volgt het 460 model dat zo’n 100 euro meer zal kosten.

Thinkpad E-serie

Thinkpad E560
Thinkpad E560

Lenovo richt zich met de Thinkpad E-serie (E460, E560 en E565) uitdrukkelijk op de kmo. De laptops moeten mobiele werkers voorzien van sterke prestaties en nuttige functies in een uitgedachte vervoerbare vorm, aan een redelijke prijs. Ze bevatten de laatste nieuwe Skylake processors van Intel, en vingerafdrukscanners. De E560 beschikt tevens over de Intel Realsense 3D software, waardoor je de biometrische beveiligingsfuncties van Windows 10 kan gebruiken. De laptops zijn beschikbaar in een 14 en 15 inch formaat, de batterij zal tot 9 uur meegaan zonder oplaadbeurt. Prijzen starten vanaf € 539 (excl. btw) en de eerste toestellen worden geleverd in december.

Lenovo M41

lenovoM41

Lenovo M41 is een krachtpatser voor de zakenmens die vaak op de baan moet en superieure prestaties onder de vingertoppen wil hebben. De interne hardware van de 14 inch laptop is optioneel af te stemmen op uw wensen. Full-HD scherm, Intel Skylake i7 Core, AMD Radeon R7, 16 GB RAM, 128 GB SSD of 1TB HDD zijn allemaal te integreren. Verder staat er natuurlijk een rits aan bedrijfsgerichte software standaard op de laptop, waaronder Microsoft Office 2013 SP1 en McAfee Livesafe. Prijskaartje en leverdatum zijn nog niet bekend.

Thinkcentre Tiny M900

Thinkcentre tiny m900

Met de Thinkcentre Tiny M900 presenteert Lenovo een all-in-one desktop die u, indien nodig, in een bureaulade kan wegstoppen. Lenovo klopt zichzelf op de borst dat het “de meest krachtige desktop per kubieke inch is”. Het toestel kan ook tegen een stootje, wat VP Marketing bij Lenovo Dilif Bhatia op IFA demonstreerde door het te laten vallen en erop te gaan staan. De M900 is te verkrijgen in verschillende configuraties, met onder andere de nieuwste Intel processors. Lenovo zal de all-in-one in het vierde kwartaal van 2015 leveren vanaf € 450, btw uitgezonderd.