Nieuws

IT-dienstverlener CGI zoekt 150 IT’ers

CGI, het vroegere Logica, plant de komende drie jaar 150 informatici aan te werven in ons land. Het IT-bedrijf wil het personeelsbestand in ons land op drie jaar tijd verdubbelen.

Dat heeft managing director Hans Vets vertelt op de persconferentie van CGI naar aanleiding van de voorstelling van het bedrijf. CGI Group Inc, opgericht in 1976, is naar eigen zeggen de zesde grootste onafhankelijke technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 71.000 professionals in 40 landen. Na de overname van Logica in augustus 2012, is de op jaaromzet van CGI ongeveer $ 10,4 miljard. 

In ons land werken momenteel 450 mensen voor CGI, waarvan 300 eigen mensen en 150 die voor de groep werken. De bedoeling is om dat aantal op drie jaar tijd te verdubbelen.  "Wij willen tegen dan 900 mensen in de markt kunnen zetten in ons land. 450 eigen mensen in de Belgische afdeling van CGI, en 450 mensen waar we vanuit de CGI-groep op kunnen terugvallen", vertelt Hans Vets. 

Vooral BPM-specialisten, architecten, technical engineers en testing engineers komen hiervoor in aanmerking.Ter vergelijking: in Nederland heeft CGI, na de overname van Logica, ongeveer 3.000 mensen ter beschikking.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business