Nieuws

Amplexor is Alfresco’s ‘Partner of the Year’

Alfresco heeft Amplexor uitgeroepen tot ‘Partner of the Year 2010’. Het bedrijf legde de beste resultaten voor van alle partners uit de regio West-Europa.

De inkomsten uit nieuwe business bepalen wie de award voor ‘Partner of the Year’ in de wacht sleept. Met de hernieuwing van supportcontracten houdt Alfresco geen rekening. “Onze partners zijn erg belangrijk voor het succes van Alfresco”, zegt Philippe Galland, Director Western Europe. “Het zijn nog altijd de partners die onze technologie voor Enterprise Content Management tot bij de klant brengen. Vandaar ook dat we per regio een ‘Partner of the Year’ verkiezen.”

Beloning voor expertise
Voor de regio West-Europa nam het Leuvense bedrijf Amplexor het op tegen vijftig andere partners. “We zijn uiteraard blij met de award”, zegt Lode Vandermeulen, Sales Manager bij Amplexor. “Het is een mooie beloning voor onze inspanningen van de laatste jaren.”

Amplexor realiseerde onder andere Alfresco-projecten bij het Vlaams Parlement, het Interdisciplinair Instituut voor Breedband Technologie (IBBT), Digipolis en Agfa. De award maakt duidelijk dat de appreciatie wederzijds is. “De award beloont de expertise die Amplexor de voorbije tien jaar heeft opgebouwd”, aldus nog Philippe Galland.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business