Nieuws

Edan Business Solutions voor vierde keer in elite club ‘Inner Circle for Microsoft Dynamics’

De Gentse systeemintegrator Edan Business Solutions is voor de vierde maal opgenomen in de eliteclub Inner Circle for Microsoft Dynamics (2010). Daarmee behoort Edan andermaal tot de top 1% van de best presterende Dynamics partners wereldwijd.

Deze erkenning werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Microsoft Worldwide Partner Conference in Washington. Inner Circle is een elitegroep die de meest strategisch belangrijke en succesvolle Microsoft Dynamics partners ter wereld samen brengt.
 
 “We zijn erg blij dat we Edan Business Solutions opnieuw kunnen verwelkomen als een key-player in de  Microsoft Dynamics Partner Community wereldwijd,” zegt Doug Kennedy, vice president van de Microsoft Dynamics Partners. “Doordat Edan continu beweegt op het allerhoogste niveau van verkoop en innovatie, kunnen klanten er van op aan dat ze samenwerken met de ‘besten onder de besten’ als ze in zee gaan met Edan Business Solutions.”
 
 Dominique De Vos (Managing Partner & Sales Director): “Dit Inner Circle statuut is niet enkel een bewijs van onze continue investeringen in het totale technologische platform van Microsoft, maar ook van onze succesvolle aansluiting bij de wereldwijde verticalisatiestrategie van Microsoft,” zegt Dominique De Vos, managing partner en verkoopsdirecteur bij Edan.” Bovendien staat Edan dankzij Inner Circle in direct contact met zowel het Corporate Management van Microsoft als de allerbeste Microsoft Partners wereldwijd. Door onze rechtstreekse contacten met de Microsoft labo’s kunnen wij proactief advies verlenen over de nieuwste strategische ontwikkelingen, waardoor onze toegevoegde waarde voor klanten aanzienlijk toeneemt.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business