Nieuws

Insight wordt CA’s eerste EMEA Platinum Partner voor Recovery Management

Insight EMEA heeft van CA de status van CA EMEA Platinum Partner gekregen. Met deze samenwerking is Insight de eerste Platinum Partner ooit geworden binnen het Recovery Management-partnerprogramma van CA.

Insight is een grote Large Account Resellers (LAR) en is al tien jaar lang channel partner van CA. Het bedrijf heeft deze prestigieuze status gekregen op grond van zijn gestegen omzet en partneraccreditatie in dertien EMEA-landen, waaronder naast België ook het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Rusland, Nederland, Zweden, Finland, Denemarken en Noorwegen.
 
De Platinum status is hoogste niveau van partnerschap binnen het channelpartner-programma van CA. Dit betekent dat CA en Insight hun beschikbare middelen binnen de EMEA beter op elkaar kunnen afstemmen. Zo gaan ze samenwerken aan de ontwikkeling van omzetverhogende acties en een consistente marketing.
 
Met de Platinupm status bevestigt CA dat Insight beschikt over de nodige kennis en ervaring om de oplossingen CA Arcserve Backup, CA Xosoft en CA Erwin Modeling Suite met succes te implementeren.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business