Nieuws

Emporia vernieuwt gamma senioren gsm’s

De Oostenrijkse firma Emporia Telecom, die zich specialiseert in mobiele telefoons voor senioren, stelde op het Mobile World Congress in Barcelona twee nieuwe GSM-toestellen voor: de Emporia Elegance en Emporia Solid. Het gamma van Emporia was dringend aan vernieuwing toe.

Met de nieuwe toestellen mikt de GSM-leverancier op verschillende niches binnen de doelgroep van senioren. De Emporia Elegance richt zich tot stijlbewuste mensen met levenservaring en een gevoel van esthetiek en elegantie. De Emporia Elegance is een chique mobiele telefoon die bovendien heel eenvoudig te gebruiken is.

Het tweede model is de Emporia Solid, een robuuste GSM voor bijzonder actieve senioren: ouders die hun kinderen helpen met hun huis te (ver)bouwen, die sinds hun pensioen het tuinieren hebben ontdekt, die genieten van wandel-, fiets-, of klimtochten of behendig hun boot manoeuvreren over de Friese meren. De Emporia Solid is ook waterbestendig en vuilafstotend is.

Beide GSM‘s beschikken over een OLED-kleurendisplay, voor hoge helderheid en contraststerkte. Ook een aantal andere kenmerken zoals een noodknop en compatibiliteit met hoorapparaten zijn op de doelgroep van senioren afgestemd.  

De Emporia Elegance komt in het tweede kwartaal op de markt en zal 129 euro kosten, de Solid is gepland voor het derde kwartaal en kost 199 euro.

De toestellen van Emporia worden in België verdeeld door Global Sat.  

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business