Chipsfabrikant Intel zet zijn kanaalpartners Tones en Alternate in om een speciale actie rond ‘pc-modders’ te ondersteunen. Intel is op zoek naar de persoon die “de mooiste, meest geavanceerde, innovatieve of futuristische pc” wil bouwen op basis van een Intel Core i7 of Intel Core i5 processor. Intel daagt pc-fans die graag zelf hun pc’s […]

Advertentie

Chipsfabrikant Intel zet zijn kanaalpartners Tones en Alternate in om een speciale actie rond ‘pc-modders’ te ondersteunen. Intel is op zoek naar de persoon die “de mooiste, meest geavanceerde, innovatieve of futuristische pc” wil bouwen op basis van een Intel Core i7 of Intel Core i5 processor.

Intel daagt pc-fans die graag zelf hun pc’s bouwen uit om deel te nemen aan de Intel Core i7 Custop Desktop Challenge, een strijd voor echte pc-‘modders’. Voor de winaars heeft Intel een berg mooie prijzen klaarstaan, waaronder waardecheques (tot $1.500), Intel processors, een Flip HD Pocket camcorder, 160GB Intel SSDs, een op de Intel Atom-processor gebaseerde netbook en nog veel meer.

Tones en Alternate hebben met Intel afgesproken dat ze hun klanten zullen aansporen om deel te nemen aan deze challenge. De Intel Core i7 Custom Deskop Challenge telt twee categorieën:’modding creativiteit’, voor ‘gemoddde’ desktop pc’s waarbij creatief gebruik wordt gemaakt van verlichting, koeling, aanpassingen aan de kast, en de ‘lifestyle innovatie’ voor zelfbouw pc’s die helemaal zijn geoptimaliseerd voor de digitale lifestyle, bijvoorbeeld voor draadloze media centers, huis-automatisering of inbraakbeveiliging.
Advertentie