Nieuws

Edan Business Solutions wordt lid van Microsoft’s Inner Circle

Tijdens de recente Microsoft Worldwide Conference in New Orleans is Edan Business Solutions opnieuw benoemd als lid van de eliteclub ‘Inner Circle’. Edan maakt daarmee deel uit van de top 5% best presterende Microsoft Dynamics Partners wereldwijd.

‘Inner Circle’ leden zijn Microsoft Dynamics partners die zowel uitzonderlijke verkoopsresultaten als bewezen exceptionele prestaties inzake dienstverlening kunnen voorleggen. Dominique De Vos, Managing Partner bij Edan, is zeer tevreden: “Edan investeert continu in initiatieven die klantenzorg en klantentevredenheid aanscherpen. Dat we opnieuw verkozen zijn als Inner Circle ‘Top Performer’ toont aan dat onze aanpak loont. Het betekent ook dat onze intensieve samenwerking met Microsoft naar een nóg hoger niveau wordt getild. Een bevoorrechte relatie dus, waar onze klanten mee de vruchten van plukken.”
 
“We zijn blij de mensen van Edan te kunnen belonen voor het ongeziene niveau van hun dienstverlening en klantenzorg,” zegt Doug Kennedy, vice president van het Microsoft Dynamics Partners team. “Het resultaat van deze betrokkenheid en de inspanningen die ze leveren voor het success van Microsoft Dynamics en bedrijven wereldwijd, is dat we Edan mogen feliciteren met het lidmaatschap van Microsoft Dynamics Inner Circle 2009.”
 
De intensieve samenwerking met Microsoft levert Edan een aantal voordelen op. Zo krijgt het bedrijf toegang tot de laatste technologieën en oplossingen op het Microsoft Dynamics platform, met een hoge meerwaarde voor klanten als gevolg.
 
Eerder dit jaar werd Edan al uitgeroepen tot ‘Meest Klantgerichte Organisatie 2009’ tijdens de Microsoft Business Solutions Partner Awards in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business