Oracle start maandelijks SaaS licentiemodel voor ISV’s

Oracle introduceert een maandelijks licentiemodel voor Software-as-a-Service (SaaS)- en Cloud Computing-partners. Onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) kunnen op maandelijkse basis licenties en support kopen voor componenten van het Oracle Platform for SaaS. Hierdoor kunnen ze hun licentie-investeringen beter afstemmen op de daadwerkelijke behoefte op een bepaald moment.

SaaS for ISV is beschikbaar voor elke ISV die geïnteresseerd is in het leveren van een SaaS-toepassing op basis van Oracle Database, Oracle WebLogic Server en Oracle Application Server. Het Oracle Platform for SaaS omvat Oracle Database, Oracle Fusion Middleware, Oracle Enterprise Manager en Oracle VM, een combinatie van technologieën waarmee ISV’s verschillende SaaS- en cloud-gebaseerde toepassingen kunnen ontwikkelen, beheren en uitrollen. Het platform gebruikt Oracle Grid Computing die ISV’s ondersteunen bij het leveren van SaaS- en cloud-gebaseerde diensten.
 
"Oracle is al enige jaren actief in de SaaS-markt met verschillende producten en door samenwerking met een uitgebreid netwerk van SaaS-partners, waaronder ISV’s, system integrators en managed hosting partners", zegt Judson Althoff, senior vice president worldwide alliances & channels bij Oracle. “Dankzij het nieuwe maandelijkse licentiemodel kunnen ISV’s hun investeringen beter afstemmen op hun zakelijke behoeften en tegelijkertijd profiteren van een veelzijdiger gebruik van Oracle’s SaaS-platform. Door de combinatie van het Oracle Platform for SaaS en de licentieopties beschikken de ISV’s over de kracht en flexibiliteit die ze nodig hebben om in de huidige markt te concurreren."

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business