Nieuws

Samsung opent tweede Experience Store in België

Morgen zullen de deuren van een nieuwe Samsung Experience Store opengaan in Wijnegem Shopping.

Samsung opent op zaterdag 2 november de deuren van een gloednieuwe ‘Experience Store’. Deze is gelokaliseerd in Wijnegem Shopping Center. Na de eerste winkel in Brussel is het de tweede Experience Store die de Zuid-Koreaanse smartphonebouwer opricht in België.

Samsung Experience Store in Brussel. Afbeelding: Samsung

In de Experience Store kunnen shoppers kennis maken met de nieuwste producten van Samsung, van smartphones tot tablets en meer. Daarnaast biedt Samsung nog extra diensten aan klanten. Op afspraak kan je je smartphone laten repareren, die je dan een uur later kan komen ophalen. Bij de aankoop van een nieuw toestel kan je de restwaarde van je oude toestel laten waarderen. Dat bedrag wordt dan van de aankoopwaarde van het nieuwe toestel afgetrokken.

Instagram workshops

Maar de Experience Store is veel meer dan een winkel alleen. Samsung organiseert allerlei workshops waarvoor je je via de website kan inschrijven. Een voorbeeld daarvan is het nemen van de perfecte Instagram-foto. Het moet niet gekker worden…

Samsung hecht veel belang aan zijn concept van de Experience Stores. Deze zijn overal ter wereld verspreid. Het bedrijf wil daarmee aantonen dat hoewel ook zij veel online actief zijn, de fysieke winkel niet dood is. Het succes van de pop-up stores van OnePlus lijken inderdaad de conclusie te onderstrepen dat het fysiek kunnen voelen en vergelijken van producten nog steeds een belangrijke factor is op de smartphonemarkt.

Die strategische keuze doet Samsung zeker geen windeieren leggen. Recente kwartaalcijfers toonden aan dat de smartphones van Samsung nog steeds erg succesvol zijn op de globale markt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business