Nieuws

Colruyt start met ingesproken boodschappenlijstjes

Ook Colruyt springt mee op de Google Assistant-kar. Na de lancering van de nieuwe Nest Mini en Nest Hub wil ook Colruyt dat je je boodschappenlijstje simpelweg inspreekt.

De gekende supermarktketen Colruyt startte deze week met een nieuwe dienst. Sinds gisteren kunnen gebruikers van de MyColruyt app en Google Assistant ingesproken boodschappenlijstjes meegeven via de app.

Google en Colruyt

Google en Colruyt slaan de handen in elkaar. Via de bestaande Google Assistant kunnen ook Colruytklanten nu gebruik maken van de ingesproken boodschappenlijstjes met de MyColruyt-app. Gewoon door producten in te spreken op je smartphone of Google Nest Mini/Google Nest Hub en je bent vertrokken.

Zeg “Ok Google, praat met Colruyt” en de retailer zal meteen antwoorden vanuit de Assistant-applicatie. Vertel via Google aan Colruyt wat je allemaal wil kopen en maak op een eenvoudige manier je boodschappenlijstje aan zonder dat je moet liggen schrijven.

Google Assitant zorgt via de koppeling met MyColruyt dat je boodschappenlijstje dan wordt geüpdatet in de applicatie. In de app kan je dan je boodschappen gemakkelijk afvinken of in één keer naar Collect & Go versturen. Handig toch?

https://www.youtube.com/watch?v=Lq71O-usLxg

Hoe ga je te werk

STAP 1/ Start Google Assistent

Colruyt

STAP 2/ Koppel de Colruyt app met Google Assistant

Colruyt

STAP 3/ Spreek je boodschappen in

Colruyt

Colruyt & GoogleIndien je een iOS-gebruiker bent en nog geen Google Assistant gebruikt moet je daarvoor eerst de applicatie downloaden in de App Store. De MyColruyt app vind je ook terug in de App Store of Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business