OnePlus 7T

Proximus heeft bekend gemaakt dat het exclusieve partner wordt van OnePlus in België. Er komt ook een pop-up store.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Het is een primeur dat OnePlus een exclusieve samenwerking aangaat met een Belgische telecomoperator. Tot heden waren de Chinese smartphones enkel verkrijgbaar via de website van OnePlus. Maar daar wil de smartphonefabrikant dus een einde aan maken. De nieuwe OnePlus 7T-serie zal op deze manier toegankelijker worden voor het Belgische publiek. De keerzijde van de exclusieve samenwerking is wel dat OnePlus-toestellen enkel werken in combinatie met een Proximus-abonnement.

Pop-up store

OnePlus zal ook zijn eerste pop-up store openen in België. De pop-up stores zijn al sinds de oprichting van het bedrijf een traditie om mensen de eerder exclusieve smartphones toch fysiek te laten ervaren. Via die pop-up stores bouwde OnePlus een fanbase op rond diens toestellen. Bij elke lancering werden deze dan ook populairder. En nu is dus ook België aan de beurt.

De pop-up store zal komen in Brussel. De opening vindt op donderdag 12 oktober plaats. Vanaf dan krijgen Belgische fans van OnePlus de gelegenheid om de toestellen van de OnePlus 7T-serie in handen te krijgen.

Beide partijen zijn zeer enthousiast over de samenwerking. OnePlus zegt dat de ze via “de combinatie van het sterke mobiele netwerk van Proximus en hun nieuwe Fast & Smooth toestellen de Belgische consument een nog betere gebruikerservaring kunnen aanbieden”. Bij Proximus menen ze dat de samenwerking met OnePlus een opportuniteit biedt om een “uniek aanbod op de markt te brengen”. Volgens hun zijn de Proximus-abonnementen ook perfect afgestemd op de toestellen van OnePlus, die zich “uitermate goed lenen voor een intens gebruik van mobiel internet”.