Nieuws

Apple Card dient niet voor cryptocurrency

Goldman Sachs heeft in de aanloop van de Apple Card-lancering zijn gebruikersvoorwaarden openbaar gemaakt.

Apple lanceert vanaf augustus zijn eigen kredietkaart: Apple Card. Om die kaart tot stand te brengen moet het bedrijf natuurlijk samenwerken met een bank, daarvoor heeft het nauwe banden met de Amerikaanse grootbank Goldman Sachs. Die bank staat in voor de juiste behandeling van de transacties.

Nu heeft Goldman Sachs de gebruikersvoorwaarden voor Apple Card online gezet. Daaruit blijkt dat je de kredietkaart niet zal kunnen gebruiken voor de aankoop van cryptocurrencies, loterijtickets of casino-chips. De bank wil zichzelf uiteraard veilig stellen, maar lijkt ook het gebruik van de kaart te willen beperken tot transacties die weinig of geen risico inhouden. De drie voorgaande voorbeelden zijn alle drie aankopen die je mogelijk alleen maar meer schulden bezorgen. Dat is iets wat de bank natuurlijk kan missen.

Apple Card > Jailbreak

Bovendien stelt het bedrijf in zijn voorwaarden dat een Apple Card enkel op de iPhone kan worden ingesteld als de iPhone geen jailbreak heeft. Het bedrijf wil daarmee zoveel mogelijk bugs, gaten en lekken alvast dichten die open zouden kunnen komen bij een jailbreak.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business