Mobile Vikings lanceert 'Unlimited DA DA TA'. Een onbeperkt abonnement voor maar 29 euro. Met dit nieuwe aanbod breekt het bedrijf de markt open.

Mobile Vikings gaat voor stevige concurrentie: de telecomoperator lanceert een onbeperkte abonnementsformule voor 29 euro. Met het nieuwe pakket ‘Unlimited DA DA TA’ wil het bedrijf smartphonegebruikers onbeperkt laten bellen, sms’en en data verslinden.

Bart De Groote, CEO van Mobile Vikings zegt dat de consument te veel betaalt voor telecom in België. “Daar willen wij met ons nieuwe aanbod de markt opengooien.”

mobile vikings

‘Veel DA DA TA voor weinig geld’

Met het nieuwe pakket betalen onze klanten een kwart minder dan bij andere Belgische operatoren. Huidige klanten die momenteel meer betalen voor hun abonnement worden automatisch overgezet. Voor de prepaid-klanten verandert er nog niets maar daarvoor zou Mobile Vikings deze zomer nog met een iets nieuw naar buiten komen.

Prepaid-gebruikers zijn onze klanten van het eerste uur en die mogen we zeker niet vergeten.

De telecomoperator staat sinds vorig jaar veel sterker in zijn schoenen. Door de overstap van light MVNO naar full MVNO heeft het bedrijf alle processen als telecomoperator onder zijn eigen vleugels. Alles behalve de zendmasten, die gebruikt de operator van Orange.

Het is goed om te lezen dat de markt opengebroken wordt, in België betalen we per gigabyte bijna het meeste van de Europese Unie. Ook in Nederland zouden de telecomprijzen in de laatste vier jaar al met de helft gezakt zijn. Een prijsvechter als Mobile Vikings kan het tij doen keren en voor sterke concurrentie zorgen in een markt waar veel te weinig spelers zijn.

Mobiele data is onmisbaar geworden

We streamen alles: films, muziek, podcasts en binnenkort ook games. We zijn dus overal verbonden met data en dat maakt een telecomoperator zo essentieel. De Vikings zijn echter al sinds dag 1 voorvechters van lagere prijzen voor mobiele data.