Nieuws

Microsoft slaat handen in elkaar met Franse start-up OpenClassrooms

De Franse start-up OpenClassrooms kondigt een nieuwe samenwerking aan voor een online masterdiploma.

Studenten die zich inschrijven voor het programma krijgen daardoor toegang tot een volledig online programma over kunstmatige intelligentie. Uiteindelijk zullen toekomstige afgestudeerde studenten dan ook de gelederen van grote technologiebedrijven vervolledigen. Microsoft staat uiteraard op de eerste rij voor de selectie van geschikte kandidaten uit het programma.

OpenClassrooms begon als een online platform met lesmateriaal voor personen die zich graag willen bijscholen op een bepaald domein. Daarna begon de start-up ook volledige diploma’s aan te bieden die zo’n 6 maand tot zelfs een jaar in beslag zouden nemen.

OpenClassrooms mag diploma’s afleveren die ook erkend zijn in Frankrijjk. Het bedrijf wil nu hetzelfde doen voor de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Of het programma ook uitgebreid wordt naar België, is niet duidelijk. OpenClassrooms biedt ook de mogelijkheid om wekelijks met een mentor te spreken over je persoonlijke vooruitgang.

Microsoft zal OpenClassrooms bijstaan in het ontwerp van een nieuwe richting die zich focust op datawetenschappen, machine learning en kunstmatige intelligentie.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business