Nieuws

Lyft wil chauffeurs Uber strikken

Lyft verklaart de oorlog aan Uber.

Lyft heeft een aantal werknemersvoordelen geïntroduceerd in de hoop Uber-chauffeurs te strikken. Tot de voordelen behoren onder andere gratis bankieren en sterke kortingen op hersteldiensten voor chauffeurs. Lyft lanceert daarmee Lyft Driver Services, dat ook de toegang inhoudt tot gratis bankrekeningen en debetkaarten van Lyft.

Chauffeurs zullen geen administratiekosten voor online bankieren meer moeten betalen en hun Lyft debetkaart staat hen toe om hun inkomsten na elk ritje meteen op te strijken. Dat kan de chauffeurs helpen om geen schulden te maken. Daarnaast kunnen ze ook tussen 1 en 4 procent cashbacks scoren op hun debetkaarten voor boodschappen, benzine en voedingswaren, zelfs als de chauffeur in kwestie niet al te kredietwaardig is.

De nieuwe Lyft-garage zal zijn diensten ook aantrekkelijker maken dan die van de concurrentie met kortingen van tot 50 procent op onderhoud en herstellingen. Naast de Driver Services zal Lyft ook zijn Express Drivepartnerlocaties uitbreiden over de VS. Express Drive verbindt geïnteresseerde personen zonder wagen met betaalbare huurwagens.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business